Ο Βελλίδης βάζει πλάτη και στηρίζει…

Ο Μάρκος Βελλίδης όπως και οι περισσότεροι παίκτες του φετινού ρόστερ έχουν εισπράξει περισσότερο υποσχέσεις παρά χρήματα, όμως σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος στο φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον, θέλει να παραμείνει στην ομάδα και να στηρίξει την όποια προσπάθεια θα γίνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “novasports.gr” “παρά την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Αρης και παρά το ότι αρκετοί από τους συμπαίκτες του έχουν επιλέξει άλλους δρόμους για τη συνέχιση της καριέρας τους, ο Μάρκος Βελλίδης, επιμένει σε κιτρινόμαυρο φόντο. Ο 25χρονος τερματοφύλακας είναι αποφασισμένος να στηρίξει την ομάδα του σε αυτές τις δύσκολες ώρες, μη κάνοντας απολύτως καμία κίνηση προς την αντίθετη κατεύθυνση.

«Είμαι στον Αρη και εκεί θέλω να παραμείνω», λέει στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον, απολαμβάνοντας στιγμές ξεκούρασης στο χωριό του, στην Κορησσό Καστοριάς. Ο Βελλίδης που ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ενδεκάδας των κιτρίνων τη χρονιά που τελείωσε, θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι του 2013) παραμένοντας κάτοικος «Κλ. Βικελίδης». Κι όλα αυτά παρά το ότι η επικοινωνία του με την ομάδα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Στον ποδοσφαιριστή οφείλονται πάρα πολλά χρήματα, δεδουλευμένα της περιόδου, εισπράττοντας μόνο υποσχέσεις τήρησης των συμφωνηθέντων από τον νυν πρόεδρο, Θανάση Αθανασιάδη. Υποσχέσεις οι οποίες ουδέποτε έγιναν πράξεις.

Ο γκολκίπερ του Αρη διανθίζει το καλοκαιρινό του πρόγραμμα με ασκήσεις συντήρησης, στο γήπεδο της Κορησσού, περιμένοντας τις εξελίξεις και εκπέμποντας με τον δικό του τρόπο ένα διαφορετικό μήνυμα, ενόψει της νέας χρονιάς”.

 

To Top