Ρεάλ, Οκλαχόμα και ειδικά στοιχήματα

Στο μπάσκετ επικεντρώνεται το στοιχηματικό ενδιαφέρον της ημέρας, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Οκλαχόμα Θάντερ να αποτελούν τις προτάσεις του Betarades.com. Παράλληλα, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να μελετήσουμε σε βάθος τα ειδικά στοιχήματα ενόψει Euro 2012…

Οι τελικοί του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ ξεκινούν στη Βαρκελώνη, όπου η Μπαρτσελόνα συγκρούεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τίτλο, για πρώτη φορά από το 2007. Η επιλογή που συμφέρει είναι το ποντάρισμα υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δίνεται με προβάδισμα +7,5 πόντων (απόδοση 1,85).

Μετά τα μεσάνυχτα, στο ΝΒΑ, έχουμε την αναμέτρηση Οκλαχόμα Θάντερ – Σαν Αντόνιο Σπερς, όπου προτείνεται ποντάρισμα υπέρ της Οκλαχόμα παρότι έχει μειονέκτημα -3,5 πόντων (ενδεικτική απόδοση 1,80), αλλά και «under 196 πόντους» (απόδοση 2,55).

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά στα ειδικά στοιχήματα το Euro 2012, η ομάδα του Betarades.com έχει καταλήξει σε μια σειρά από προτάσεις: Για νικητής διοργάνωσης προσφέρεται η Ολλανδία (8,00) και ως αουτσάιντερ η Ιταλία (15,00), ενώ επίσης δίνεται ξεχωριστό βάρος στον Β’ Όμιλο. Ως πιθανότερος νικητής του Β’ Ομίλου (Ολλανδία, Γερμανία, Πορτογαλία, Δανία) προτείνεται η Ολλανδία (3,40), ενώ το να αποδειχθεί ο όμιλος με τα περισσότερα γκολ έχει απόδοση 3,00.

Διαβάστε εδώ όλες τις προτάσεις του Betarades.com για ειδικά στοιχήματα στο Euro 2012!

To Top