Ο… βιονικός Λιόλιος! Ο μοναδικός παίκτης του Άρη με δεκαπέντε 90λεπτα στην πλάτη του!

Ο Νίκος Λιόλιος είναι αυτή τη στιγμή η επιτομή της έννοιας: “βασικός κι αναντικατάστατος” στον φετινό Άρη, καθώς έχει επωμιστεί στην πλάτη του το βάρος του αριστερού άκρου της άμυνας του Άρη από την αρχή της σεζόν.

Η συνεισφορά του στο παιχνίδι της ομάδας από τα αριστερά είναι ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει, όπως επίσης και η σωστή αμυντική του συμπεριφορά. Από τους πλέον σταθερούς παίκτες του Άρη σε απόδοση. Οι αριθμοί, άλλωστε, μιλούν για τον ίδιο…

Έχει αγωνιστεί ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και δεν έχει αντικατασταθεί σε κανένα από αυτά! Μετρά αισίως κάτι παραπάνω από 1350 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ανάλογη ήταν και η παρουσία του στον θεσμό του Κυπέλλου. Αγωνίστηκε 90λεπτο στα παιχνίδια με Θύελλα Φιλώτα και Καστοριά, ενώ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στις Σέρρες με Πανσερραϊκό, Αντικαταστάθηκε, βέβαια, στο 74΄από τον Γκόλια.

Με λίγα λόγια έπαιξε σε όλα τα επίσημα παιχνίδια του Άρη φέτος ως βασικός με μοναδική εξαίρεση αυτό με τον Δωτιέα, όπου έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί.

To Top