Ο Βράνιες θέλει τον… χρόνο του, ξεκινάει «ιδιαίτερα»

Η αγωνιστική ετοιμότητα του Γιούριτσα Βράνιες είναι ένα από τα… στοιχήματα που απασχολούν το τεχνικό τιμ, προκειμένου ο Κροάτης μέσος να βρίσκεται το συντομότερο δυνατό σε θέση να βοηθήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Η αξία του, άλλωστε, είναι γνωστή, δεν αμφισβητείται, όπως και η δική του διάθεση για να επιστρέψει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Τι ζητούμενο είναι να επανέλθει γρήγορα σε σημείο που να θυμίζει τον «καλό Βράνιες».

 

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει πιάσει ήδη δουλειά και τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάστασή του.

 

Τα αποτελέσματά τους κατέστησαν σαφές στο τεχνικό τιμ ότι ο Βράνιες θέλει τον… χρόνο του, βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας κατά το οποίο θα χρειαστεί… εντατικά μαθήματα και αυξημένη προσπάθεια, ώστε να φωνάξει παρών.

 

Υπάρχει, πάντως, η αισιοδοξία ότι τα… «ιδιαίτερα» του Βράνιες θα τον φέρουν σύντομα στο σημείο που θέλουν όλοι και δεν αποκλείεται να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

To Top