Στην… πρίζα για Σανκαρέ και Ούμπιντες

Ημέρα προσμονής των εξελίξεων στη μεταγραφική υπόθεση των Σανκαρέ και Ούμπιντες θα είναι η σημερινή για τον Άρη, οι ιθύνοντες του οποίου περιμένουν να απεμπλακούν από τον Ολυμπιακό Βόλου και να ντυθούν στα κιτρινόμαυρα.

 

Όλοι αναμένουν σήμερα Τρίτη την απόφαση θα βγάλει το Διοικητικό Εφετείο, σχετικά με την απόφαση της αίτησης αναστολής της προσωρινής διαταγής των ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε η ΓΓΑ και είχαν κερδίσει Βόλος και Καβάλα.

Αν η απόφαση είναι αρνητική αυτό θα σημάνει την οριστική αποβολή τους από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και την αυτόματη λύση της συνεργασίας με όλους τους ποδοσφαιριστές.

 

Από κει και πέρα, βέβαια, θα πρέπει να υπάρξει και σχετική απόφαση της ΕΠΟ, η οποία θα δίνει μια προθεσμία μερικών ημερών στους ελεύθερους ποδοσφαιριστές προκειμένου να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

 

Στη συγκεκριμένη περίπττωση, Σανκαρέ (έχει πει το ναι στον Άρη) και Ούμπιντες (ελάχιστα τον χωρίζουν από τους κίτρινους) αναμένεται να ενταχθούν στην ομάδα του Άρη και να συνεργαστούν και πάλι με τον Σάκη Τσιώλη.

 

Στην Αλκμήνης είναι αισιόδοξοι για το χάπι εντ της υπόθεσης. Ας μην ξεχνάμε και την τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδη τη Δευτέρα το απόγευμα όταν και παραδέχθηκε ότι το θέμα των δυο ποδοσφαιριστών είναι σε καλό δρόμο…

To Top