“Ο Γέφτοβιτς εκτός των πλάνων του Μιλόγεβιτς” αποκαλύπτουν οι Σέρβοι

Ακόμη ένα δημοσίευμα που βλέπει το φως της δημοσιότητας στην Σερβία, αποκαλύπτει ότι ο Μίλαν Γέφτοβιτς είναι το πλέον πιθανότερο να μην συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο σε μια συμφωνία με τον Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Τη στιγμή που υπάρχει ένα σημαντικό διπλό ραντεβού την Δευτέρα ανάμεσα στους εκπροσώπους του Γέφτοβιτς και τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και του Βλάντα Μιλόγεβιτς, η ιστοσελίδα srbijadanas αποκαλύπτει ότι: “ότι γι αυτόν δεν υπάρχει χώρος στην ομάδα”!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Μιλόγεβιτς την Κυριακή θα κάνει το κάλεσμα στους ποδοσφαιριστές για την νέα σεζόν, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία που θα γίνει στο Ζλάτιμπορ και υπάρχουν αρκετοί που δεν έχουν θέση στο “Μαρακανά”, όπως είναι το προσωνύμιο του γηπέδου της Σέρβικης ομάδας.

Ανάμεσα στ’ ονόματα που αναφέρονται είναι κι αυτό του Μίλαν Γέφτοβιτς, υπογραμμίζοντας ότι γι αυτόν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Άρης.

Είχε προηγηθεί κι άλλο δημοσίευμα νωρίτερα, σύμφωνα με το οποίο “Η μεταγραφή του στον Άρη γίνεται όλο και πιο σίγουρη…” (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

To Top