Ο Γεωργούλης για πρωτοδικείο, Δαμιανίδη, Τζεβελέκη, ΓΕΝΕΣΙΣ και Aris Golden Club

Ο Τάκης Γεωργούλης πήρε θέση σε όλα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης για το ότι δεν προχώρησε η ΚΑΕ σε λύση διοίκησης πρωτοδικείου τον περασμένο Νοέμβριο.

Σε δηλώσεις του στον “Libero” ο κ. Γεωργούλης είπε αρχικά ότι “είναι αληθινή η επιστολή για εκείνη την στιγμή. Μετά συνέβησαν άλλα πράγματα… Στη συνέχεια συνέβησαν αρκετά πράγματα και στις εκπομπές του Super3 και ο κ. Τζεβελέκης και ο κ. Δαμιανίδης είπαν δεν τους άρεσε η πρότασή μας και θα συνέχιζαν με την προσθήκη του κ. Τζεβελέκη.

Η πρόταση έγινε γραπτή, αφού προηγήθηκαν οι συσκέψεις και άρχισε η διαδικασία των γραπτών προτάσεων. Αυτό δεν άρεσε στον κ. Δαμιανίδη και τον εκπρόσωπο των μεγαλομετόχων της ΓΕΝΕΣΙΣ (κ. Τζεβελέκης), που έχουν κι αυτοί την ευθύνη τους. Έγιναν πράγματα που δεν ήταν σωστά. Ούτε καν μας απάντησαν γραπτώς. Υπήρχε πρόταση ολοκληρωμένη, ξεκάθαρη και προχωρήσαμε ως ένα σημείο. Δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση δια δηλώσεων του Τζεβελέκη, Δαμιανίδη. Δεν θα χρησιμοποιούσα την λέξη τορπιλίστηκε, θα έλεγα ότι δεν έγινε αποδεκτή”.

Ρωτήθηκε για τα χρέη κι αν είναι όντως 5,5 εκατ. ευρώ και απάντησε πως “τα χρέη είναι αυτά. Τότε ήταν 4,8 εκατ. ευρώ, πραγματικά χρέη. Ήρθαμε σε επαφή με πιστωτές, με παίκτες, ήταν χαώδης η κατάσταση. Το ρευστό ήταν τόσο όσο δεν φαντάζεσαι… Μαζέψαμε 485.000 ευρώ και την βγάζαμε άνετα για να μπορέσει ο Άρης να κάνει όλους τους διακανονισμούς. Η εξυγίανση δεν θα επιτυγχανόταν σε έξι μήνες, ήταν σε βάθος τριετίας, εκεί το υπολογίζαμε, εκεί πιστέψαμε ότι θα ήταν”.

Για την σχέση του με τον Γιάννη Δαμιανίδη είπε ότι “μου φερόταν με προσοχή, προσπαθούσα και εγώ να διορθώσω το ίματζ του. Διαπιστώσαμε ότι τα πράγματα βουλιάζουν, παρόλο που η δική μας η θητεία είχε κέρδος. Ξέρει πολλά για μένα ο κ. Δαμιανίδης. Τον ευχαριστώ που είπε καλά λόγια, αλλά προτιμούσα να μην τα πει. Και γω τον πρόσεχα. Με πείραξε, με εξόργισε, με απογοήτευσε που είπε ότι η πρόταση δεν ήταν σοβαρή.

Οι σχέσεις μου με τον πρόεδρο ποτέ δεν ήταν στα μαχαίρια. Γι’ αυτό και δεν αντέδρασε όταν του γνωστοποίησα τι σκεφτόμασταν να κάνουμε”.

Ρωτήθηκε αν οι μέτοχοι, ΓΕΝΕΣΙΣ και Τζεβελέκης, απαίτησαν χρήματα για να αποδεχτούν την λύση πρωτοδικείου και απάντησε: “Προφορικά δηλώθηκε απερίφραστα από τον κ. Τζεβελέκη ότι ‘αν προχωρήσει η συμφωνία θέλουμε 200.000 ευρώ. Εγώ θέλω 50.000 ευρώ για μένα και 150.000 ευρώ θα δεσμεύσουμε τις εισροές από ΟΠΑΠ για την αποπληρωμή ενός δανείου’. Αυτά τα είπε στον κ. Αρβανίτη.

Ο Δαμιανίδης ζήτησε κάποια χρήματα, τα οποία δεχθήκαμε να του τα πληρώσουμε, αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα σε αυτό”.

Για το Aris Golden Club και τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ τόνισε πως “με ονομάζουν πατέρας τους, τους αγαπώ και τους τιμώ αφάνταστα και δουλεύοντας με αυτή την αγνότητα, όλα θα πάνε καλά για τον Άρη, αρκεί ο κόσμος να βάλει πλάτη, όπως και οι επώνυμοι Αρειανοί. Θα είμαι δίπλα τους να τους βοηθώ, είτε ηθικά, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Δεν είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος ότι ο Άρης θα έχει την περσινή ή την προπέρσινη ομάδα, αλλά με ενδιαφέρει η εξυγίανση και θα βελτιωθούν τα πράγματα και στην Ελλάδα και στον Άρη”.

 

To Top