Μποροβήλος: “Γιατί επιτρέψαμε τις μεταγραφές”

Για την αλλαγή των ποινών στις μη αδειοδοτημένες ομάδες μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος, υποστηρίζοντας ότι πλέον έχουν την ευκαιρία να νοικοκυρευτούν, ενώ τόνισε πως ήταν μία απόφαση που πάρθηκε… αναγκαστικά.

Ο πρόεδρος της Σούπερ λίγκας υποστήριξε ότι με την απόφαση που πάρθηκε θα μπει μία τάξη στις ομάδες, ενώ έκανε λόγο και για την ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας, για να κλείσει λέγοντας πως δεν γνωρίζει αν αντέχει ακόμα και 16 ομάδες το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Για εμάς δεν ήταν και το πιο ευχάριστο να αλλάζουμε τις αποφάσεις μας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως καταλαβαίνετε τα οικονομικά προβλήματα που περνούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες μας ανάγκασαν να επανατοποθετηθούμε.

Υπήρξε ένα συγκερασμός απόψεων έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν να παραμείνουν ανταγωνιστικές σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Έτσι, θα καταφέρουν να βάλουν και μια τάξη στα οικονομικά τους. Όπως αντιλαμβάνεστε όταν συσσωρεύονται τα οικονομικά προβλήματα γίνονται μη αντιμετωπίσιμα. Πιστεύω πως οι αποφάσεις αυτές θα νοικοκυρέψουν τις ομάδες αυτές. Τώρα μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφές νεαρών Ελλήνων παικτών και να τους αναδείξουν.

Σιγά-σιγά θα αναγκαστούμε όλες οι ομάδες να την «βγάζουν» με αυτά τα χρήματα που βγάζουν. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία πρώτα.

Αναφορικά με τον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Super League είναι ένα μεγάλο θέμα. Δεν γνωρίζω ειλικρινά αν αντέχει και 16 ομάδες».

To Top