Πέτρος Γαβριηλίδης: “Δημόσιες θέσεις-δεσμεύσεις για την ΚΜΑ”

Το PRESSARIS συνεχίζει να φιλοξενεί και θα φιλοξενεί μέχρι και την 1η Ιουλίου απόψεις, θέσεις, σχόλια των υποψήφιων για τις εκλογές της ΚΜΑ της 2ης Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν, μάλιστα, να στέλνουν στο [email protected] aπόψεις, σχόλια, προτάσεις ενόψει των αρχαιρεσιών.

Ο Πέτρος Γαβριηλίδης, ένας από τους 19 υποψήφιους, έστειλε στο PRESSARIS τις δικές του θέσεις για την ΚΜΑ και τις εκλογές.

Αναλυτικά:

“Θέτω υποψηφιότητα στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΜΑ σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την ομάδα μας.

Η πρόσφατη μη αδειοδότησή της ανέδειξε και τις ευθύνες και τον έλεγχο που έπρεπε να ασκεί η ΚΜΑ στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ώστε να μην φθάναμε ως εδώ.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Το μοντέλο διοίκησης που επιλέξαμε και για το οποίο νοιώθουμε υπερήφανοι βρίσκεται, κακά τα ψέματα, σε στασιμότητα.
Ήρθε η ώρα να βγούμε από την αδράνεια, την εσωστρέφεια και με δυναμισμό να αναπτύξουμε την ΚΜΑ ώστε να αποτελέσει επιτέλους κτήμα όλων των αρειανών, όλου του πλανήτη.
Η δική μου παρουσία στο νέο Δ.Σ. θα ήθελα να ενισχύσει επίσης:

  1. Το αίτημα για διαχειριστικό έλεγχος της ΠΑΕ από το 2004 έως σήμερα.
  2. Την σύγχρονη επιχειρηματική λειτουργία της ΠΑΕ με την υιοθέτηση αρχών αξιόπιστου ελέγχου και διαφάνειας στα έξοδα της.
  3. Την ουσιαστική εξέταση και έγκριση κάθε χρόνο από την ΚΜΑ του προϋπολογισμού της ΠΑΕ Άρης.
  4. Την λειτουργία της ΚΜΑ με 180 εθελοντές (έξι ομάδες εργασίας-εμπορικό τμήμα, επαφές με φιλάθλους εκτός Θεσσαλονίκης,
    ανάπτυξη της ΚΜΑ, μουσείο του ΑΡΗ, πρωτοβουλίες για το ποδόσφαιρο, πρωτοβουλίες για δράσεις κοινωνικές και περιβαλλοντικές).
  5. Την καθιέρωση τακτικής ενημέρωσης των μελών για τις ενέργειες και τις δράσεις του Δ.Σ.

 

Πρόθεσή μου είναι τις επιχειρηματικές μου εμπειρίες και γνώσεις να τις διαθέσω ανιδιοτελώς στην ανάπτυξη της ΚΜΑ. Σήμερα το μάρκετινγκ απουσιάζει δραματικά από την λειτουργία του σωματείου μας.
Στον τομέα αυτό μοιάζουμε ως ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Ενδεικτικά το Site βρίσκεται στην παλαιολιθική εποχή, αδύναμο να ενημερώσει, να έρθει σε επαφή με νέους φιλάθλους, να δημιουργήσει δεσμούς υποστήριξης με τα μέλη, να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του WEB (απουσία Forum, στατική ενημέρωση κ.ά.).

Είναι αδιανόητο σήμερα να εγγράφετε μέλος στην ΚΜΑ και την ίδια στιγμή να μην λαμβάνει ένα πλήρη ενημερωτικό φάκελο που να περιέχει την φιλοσοφία και ιδεολογία της ΚΜΑ, το καταστατικό, τα προνόμια του, να μην γίνετε δηλαδή κοινωνός όλου του αξιακού μεγέθους της ΚΜΑ.

Είναι αδιανόητο σήμερα να γίνονται γενικές συνελεύσεις χωρίς εκ των προτέρων ενημέρωση των μελών μας, χωρίς να υπάρξει έστω και ένα Memo για κάθε θέμα που θα συζητηθεί ώστε τα μέλη  να μην αιφνιδιάζονται και να μην αποφασίζουν στο σκοτάδι.

Με την συμμετοχή μου στο Δ.Σ. θα επιζητήσω την διαφάνεια σε κάθε λειτουργία της ΚΜΑ. Διαφάνεια μέσα από την δημοσίευση του προϋπολογισμού της ΚΜΑ, μέσα από την ενημέρωση σε όλα τα μέλη που διατέθηκαν τα χρήματα τους, μέσα από την δημοσίευση όλων των αποφάσεων του Δ.Σ. και των σημαντικών εκθέσεων ελέγχου της ΠΑΕ.

Πρώτο μέλημά μου όμως θα είναι η επαναλειτουργία των καταστημάτων και των λειτουργιών του ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, την ζωντάνια του γηπέδου αλλά και την εκκίνηση για άλλες δραστηριότητες. Προς τούτο θα αξιοποιήσω όλες τις επαφές μου και γνωριμίες με ανθρώπους της αγοράς.

Δημόσια δεσμεύομαι να ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ όποιον και αν εκλεγεί. Οι διαχωρισμοί και οι τακτικές του «διαίρει και βασίλευε» έχουν τελειώσει. Κανένας δεν είναι προνομιακός συνομιλητής κανενός.
Καριέρες μέσα από οπαδικές και κομματικές εξαρτήσεις δεν πρέπει να δεχτούμε στον Άρη. Δεν είναι η ώρα να αυτοδιαφημίζει ο καθένας μας την οικονομική του υποστήριξη στην ομάδα.
Ένα είναι σίγουρο. Για άλλη μια φορά όλοι μας θα συμβάλλουμε για την σωτηρία της αγαπημένης ομάδας.

Δεσμεύομαι δημόσια πως όλες μου οι πράξεις θα συντείνουν στην ισοτιμία των μελών του σωματείου μας. Έρχομαι να προσθέσω σε ιδέες, στράτευση, χρόνο, ανιδιοτέλεια.
Έρχομαι με σύμμαχο την τριαντάχρονη επαγγελματική μου εμπειρία αλλά κύρια με το αξιακό σύστημα του ΑΡΗ μας.

Σας καλώ όλους σ’ αυτόν τον αγώνα μας.

Πέτρος Γαβριηλίδης”

To Top