Το αγωνιστικό σχέδιο δράσης: Προπονητής, Ακόστα, δυο μεταγραφές και… 24αρηδες!

Η εισήγηση της γενικής συνέλευσης της Σούπερ λίγκας, με τις «ευλογίες» της ΕΠΟ για τις ομάδες που δεν πήραν την αδειοδότηση, διαμορφώνει πλέον το νέο αγωνιστικό πρόσωπο του Άρη. Οι κίτρινοι θα βαδίσουν με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης.

Τρεις μεταγραφές-ανανεώσεις-δανεισμούς συν απεριόριστος αριθμός μεταγραφών για Έλληνες, μέχρι 24 χρόνων είναι η ουσία της εισήγησης.

Μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας, οι άνθρωποι του Άρη στρώνονται στην δουλειά. «Κλείνουν» τον νέο προπονητή και ετοιμάζουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο.

Το θέμα του προπονητή ίσως κλείσει μέχρι την Δευτέρα. Η προτεραιότητα είναι γνωστή. Η λύση που προκρίνεται είναι αυτή του Έλληνα προπονητή. Αφενός, θα πρόκειται για συμβόλαιο πολύ πιο προσιτό για τα δεδομένα που επικρατούν σήμερα στη ΠΑΕ, αφετέρου, θα γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα, όπως και το περιβάλλον στο οποίο θα κληθεί να δουλέψει και να αντεπεξέλθει.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο υπάρχουν ονόματα που έχουν βολιδοσκοπηθεί σε πρώτη φάση. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τραπέζι έπεσαν ονόματα κυρίως ανθρώπων που έχουν περάσει από τον σύλλογο, ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν.

Κάποιοι από αυτούς εξάλλου έχουν συνδέσει άρρηκτα το όνομά τους με τον σύλλογο. Είτε με την ιδιότητα του προπονητή, είτε με αυτή του ποδοσφαιριστή.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία δημοσιοποίησης ονομάτων για ευνόητους λόγους. Η επιλογή πρέπει να γίνει με «καθαρό μυαλό» και με γνώμονα πάντα το συμφέρον της ομάδας.

Από κει και πέρα, ο Άρης ρίχνεται, πλέον, στην αγορά για την απόκτηση Ελλήνων (ανέβηκε το όριο στους 24αρηδες από τους 22αρηδες), έχοντας τη δυνατότητα να κάνει όσες μεταγραφές θέλει και για να έχει αξιόλογο ρόστερ τη νέα χρονιά πρέπει να προχωρήσει άμεσα και μεθοδικά.

Παράλληλα, ετοιμάζεται να κρατήσει τον Νόε Ακόστα και να προχωρήσει σε άλλες δυο μεταγραφές από τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ο Ισπανός όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο PRESSARIS είναι θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Άρη. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κάνει διακοπές στη Μαδρίτη και περιμένει την επίσημη πρόταση από τους κίτρινους και λογικά θα αποτελέσει τη μία από τις τρεις μεταγραφές.

To Top