Ο Γιάκομπ ευτυχής γιατί δεν… παίζει στην Στεάουα

Ο Βικτοράς Γιάκομπ φόρεσε τη φανέλα της Στεάουα για τρία χρόνια (2005-08) και δεν έκρυψε ποτέ την μεγάλη του συμπάθεια για την ιστορική ομάδα της Ρουμανίας. Από τον επιθετικό του Άρη ζητήθηκε να καταθέσει την άποψή του για την μέτρια πορεία της Στεάουα και αυτός το έκανε με καυστικό τρόπο…

«Από την Ελλάδα ο Γιάκομπ έκανε επίθεση στην Στεάουα, από την οποία έφυγε το 2008, όταν και πήρε τον δρόμο για το εξωτερικό. Αυτήν την εποχή παίζει για τον Άρη και είναι εξαιρετικά ευτυχής γιατί αποφάσισε να φύγει και δεν παίζει στην ομάδα της Ρουμανίας» σχολιάζει η ρουμάνικη εφημερίδα «Adevarul» φιλοξενώντας στη συνέχεια δηλώσεις του Ρουμάνου φορ σχετικά με το γεγονός ότι η Στεάουα είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας μετά από 12 αγώνες. 

«Η Στεάουα είναι μια… μπλόφα. Νομίζω ότι κανείς δεν περίμενε να φτάσει στο σημείο που είναι τώρα. Οι υπεύθυνοι της ομάδας πρέπει να έχουν υπομονή, κάτι το οποίο είναι… αδύνατο για την ομάδα. Εάν δεν έχεις υπομονή, δεν μπορείς να έχεις αποτελέσματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάκομπ.

To Top