ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιάννης Νάκος σχολιάζει στο PRESSARIS: Ο Άρης με ψυχή και πάθος – «Κατέβασε ρολά» ο Κουέστα, «ξεμπούκωσε» ο Ματέο!

Ένας «ΑΡΗΣ» με ψυχή και πάθος κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου σε ένα επεισοδιακού παιχνίδι, με πέναλτι, αμφισβητούμενες φάσεις και αρκετούς τραυματισμούς!

Γράφει ο Γιάννης Νάκος

Ο «λαβωμένος» ΑΡΗΣ με τρεις απώλειες παικτών που η απουσία τους θα καθορίσει πολλά στα επόμενα παιχνίδια μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και να ρίξει «στο καναβάτσο» του Περιστερίου έναν Ατρόμητο που εκτός του Κουλούρη δεν είχε να επιδείξει τίποτα αξιόλογο στον αγώνα.

Οι «παλιοί» έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά με Μαντσίνι, Γκάμα και Ματέο να εξασφαλίζουν την νίκη για τον ΑΡΗ.

Σωστό κοουτσάρισμα για 2/2 παιχνίδια από τον «αναγεννημένο» Μάντζιο, που δείχνει να κατάλαβε ότι μόνο η αποτελεσματικότητα και οι ψυχωμένες ομιλίες κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μπορούν προς το παρόν να του κερδίσουν πολύτιμο χρόνο και βαθμούς μέχρι να «πάρουν μπρος» οι Ιτούρμπε, Γκάμα, Ματέο και Καμαρά.

Το σύστημα εξακολουθεί να μην βοηθάει τον ΑΡΗ με όλους όσους αγαπάμε την ομάδα να περιμένουμε εναγωνίως την αγωνιστική, πνευματική αλλά και σωματική επαγρύπνηση των κινητήριων μονάδων της ομάδας.

Επόμενος αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Χαριλάου με την νίκη να εξακολουθεί να είναι μονόδρομος, αν και το στήσιμο της ομάδας θα προκαλέσει «πονοκέφαλο» στον Άκη Μάντζιο εξαιτίας των πολλών τραυματισμών της ομάδας.

To Top