ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο γιος του Βλόνταρτσικ “μικρός ήρωας” στην Λέγκια, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση! (video)

Το απόγευμα της Τετάρτης, οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας του Λίντσεϊ Ροζ μπορούσαν να αναπνεύσουν ανακούφιση, μια και η αγαπημένη τους ομάδα νίκησε εκτός έδρας με 2-1 την Motor Lublin και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πολωνίας. Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Σίμον Βλόνταρτσικ γιος του πρώην παίκτη των «Στρατιωτών», Πιότρ και πρώην ποδοσφαιριστή μεταξύ άλλων και του Άρη!

Και όπως σημειώνουν οι Πολωνοί “συνεχίζεται η οικογενειακή παράδοση”.

Ο Βλόνταρτσικ στα 44 του σήμερα χρόνια αγωνίστηκε στην Ελλάδα το 2008-09 στον Άρη έχοντας δυο γκολ σε 18 συμμετοχές, αλλά και τον ΟΦΗ, όπου πέτυχε 11 γκολ σε 55 παιχνίδια.

Ο γιος του Βλόνταρτσικ Σίμον, στα 18 του χρόνια ανήκει στην Λέγκια και ονειρεύεται μια καριέρα ποδοσφαιριστή και από χθες είναι… πρωτοσέλιδο.

Το γκολ εναντίον της Motor είναι το πρώτο γκολ του νεαρού για τη Λέγκια. Ο 18χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του για την ομάδα τον Ιούλιο του 2020 σε έναν αγώνα εναντίον της Λέγκια Γκντανσκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι βρήκε δίχτυα σχεδόν 15 χρόνια αφότου ο πατέρας του σημείωσε το τελευταίο γκολ για τη Λέγκια. Στις 26 Μαΐου 2007, ο Πιοτρ νίκησε τον τερματοφύλακα της Zagłębie Lubin σε έναν αγώνα πρωταθλήματος – αλλά στη συνέχεια η Λέγκια έχασε με 1-2.

Δείτε εδώ γιο και πατέρα εν δράσει…



To Top