ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα… σενάρια για “λουκέτο” στις κερκίδες και το κιτρινόμαυρο πάρτι του κόσμου του Άρη!

Τις τελευταίες 48 ώρες υπήρχε έντονη φημολογία από την Αθήνα που θέλει να ανακοινώνεται από την προσεχή εβδομάδα η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει εκ νέου τα γήπεδα, λόγω των αυξανόμενων καταγεγραμμένων κρουσμάτων.  

Στα σενάρια αυτά ωστόσο προσπάθησε να βάλει χθες τέλος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Πέμπτης (2/12) και μετά από ερώτηση που του έγινε από το «newsbomb» για το αν υπάρχει απόφαση της κυβέρνησης να κλείσουν τα γήπεδα, ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Συνεχίζουμε στο πλαίσιο της λειτουργίας των δημόσιων χώρων που έχουμε αποφασίσει το προηγούμενο διάστημα».

Βέβαια επειδή είμαστε στην Ελλάδα, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι!

Την ίδια ώρα πάντως, ο κόσμος του Άρη ετοιμάζει δυναμικό παρών σ’ ένα ακόμη κιτρινόμαυρο πάρτι στις κερκίδες. Τα εισιτήρια του αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης που θα γίνει την Κυριακή βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

“ΑΡΗΣ-Αστέρας Τρίπολης

· 15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5

· 20 ευρώ στη Θύρα 2

· 30 ευρώ στη Θύρα 9

· 40 ευρώ στη Θύρα 7

· 80 ευρώ στα VIP

* Για τα παιδιά μέχρι και 12 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν ΜΟΝΟ στις Θύρες 4 & 5 («Κίτρινη κερκίδα»).

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-20:00, Σάββατο 10:00-18:00).

την Κυριακή (05/12), την ημέρα του αγώνα πρωταθλήματος με την πελοποννησιακή ομάδα, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου (10:00-16:30), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ (για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ)”.

To Top