ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γκάλης δίνει φανέλα του ’87 για φιλανθρωπικό σκοπό! (photo)

Ο Νίκος Γκάλης βρίσκεται στο πλευρό του χαμόγελου του παιδιού! Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ιστοσελίδα charityidols.gr, o ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αποφάσισε να βοηθήσει κι αυτός με τον τρόπο του στην επάνδρωση κινητής μονάδας ασθενοφόρου εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά στα Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Charity Idols”: “Με μπροστάρη τον Νίκο Γκάλη όπως τότε, οι δώδεκα ήρωες του 87 ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιού στα Χανιά!!!

Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr η πιστή ρέπλικα από το Eurobasket 87, υπογεγραμμένη από τον ”Θεό” του Ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.

Yπέρ του “Χαμόγελου του Παιδιού” για την επάνδρωση της πρώτης κινητής μονάδας ασθενοφόρου, εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά στα Χανιά”.

Με μπροστάρη τον Νίκο Γκάλη όπως τότε, οι δώδεκα ήρωες του 87 ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιού στα Χανιά!!! Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr η πιστή ρέπλικα από το Eurobasket 87, υπογεγραμμένη από τον ”Θεό” του Ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη. Yπέρ του “Χαμόγελου του Παιδιού” για την επάνδρωση της πρώτης κινητής μονάδας ασθενοφόρου, εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά στα Χανιά. “Solidarity 4 Ever” #nickgalis #galis #xamogelotoupaidiou #charityidols #eurobasket87 #solidarity4ever #happycharity Nick Galis

A post shared by @charityidols on

To Top