ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγχαρητήρια αλλά και ευχαριστίες του Ερασιτέχνη Άρη για τις πρωταθλήτριες μπάσκετ

Συγχαρητήρια αλλά και ευχαριστίες του Ερασιτέχνη Άρη για τις πρωταθλήτριες μπάσκετ, τις νεάνιδες του συλλόγου.

Διαβάστε αναλυτικά:

Πρωταθλήτριες της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αναδείχθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Νεάνιδες του ΑΡΗ!

Οι κίτρινες με πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο, νίκησαν τον Παοκ με 63-55 και με 2-1 νίκες κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ 2016-2017 μέσα στο Αλεξάνδρειο!

Τα κορίτσια του ΑΡΗ στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαν και τόσο καλά στο παιχνίδι αλλά σιγά-σιγά έδειξαν τον καλό τους εαυτό!
Οι κίτρινες προηγήθηκαν στο σκορ με 34-33 με δίποντο της Έλενας Τσινέκε και από τότε ήταν πάντα μπροστά στο σκορ. Με τρίποντο της Κατερίνας Τσινέκε, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, οι κίτρινες προηγήθηκαν με 37-33!

Το σερί συνεχίστηκε στο τρίτο δεκάλεπτο με 18-0 με αποτέλεσμα το σκορ να διαμορφωθεί  υπέρ του ΑΡΗ ,50-33!
Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι κίτρινες έπαιξαν εκπληκτική άμυνα, αφού δέχτηκαν από τον Παοκ μόνο δύο βολές στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου και πέτυχαν 13 συνεχόμενους πόντους, με το σκορ να γίνεται 50-35, βάζοντας έτσι τις βάσεις για την κατάκτηση του τροπαίου στο Αλεξάνδρειο!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ διατήρησε τη διαφορά των δεκατριών πόντων και έτσι έφτασε στη νίκη με σκορ 63-55,με τις κίτρινες να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου μέσα στο Αλεξάνδρειο μαζί με τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας .

Κορυφαία του τελικού ήταν η Έλενα Τσινέκε με 24 πόντους και 3 τρίποντα!

Σειρά έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΟΚ που θα γίνει στις 19/4/2017-23/4/2017!

Ο Προέδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ  ευχαριστούν  ιδιαιτέρως τον Γενικό Αργηγό της ομάδας, κ. Άγγελο Πανταζή που τα τελευταία χρόνια είναι δίπλα στον ΑΡΗ και στηρίζει ουσιαστικά το γυναικείο μπάσκετ του Συλλόγου μας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες ,τον προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Κουλακιώτη καθώς και τους βοηθούς του, Κώστα Μακρή και Χρήστο Ντάγκα , και στον βοηθό του Γεν. Αρχηγού της ομάδας , κ. Γιώργο Λιθαρή.
Δεκάλεπτα: 18-22, 37-33, 50-35, 63-55

Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου-Λουλουδιάδης

ΑΡΗΣ(Κουλακιώτης-Μακρής):Τσινέκε Έλενα 24(3),Τσινέκε Κατερίνα 8(1),Σικαλίδου,Γκρίτζαλη,Γιαννουσίου 6,Θωμόγλου, Βαντσιούρη 10(3),Μπουντούκα 12,Κυριακοπούλου,Αβρονιδάκη 3.

Παοκ(Μασλαρινός-Αγγελίδης):Σιακαβάρα,Παπαδοπούλου 3,Δαιμονάκου 7,Πολυμένη3(1),Τσαλή,Ζέρβα,Αθανασιάδου, Διαμαντίδου 8(1),Κοντογεώργου 17,Στεργίου-Ταβαντζή 17(1),Θεοδώρου.

To Top