ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Γκάμα έχει συμμετοχή στο 70% των φετινών γκολ του Άρη, άξιος συμπαραστάτης ο Μπερτόγλιο….

Ο φετινός Άρης έχει σκοράρει δέκα φορές στα επτά επίσημα ματς που έχει αγωνιστεί (Super League και Ευρώπη), με τον Μπρούνο Γκάμα να έχει συμμετοχή (όχι απαραίτητα γκολ ή ασίστ) στα 7 από τα 10 τέρματα! Άξιος συμπαραστάτης του και ο Φακούντο Μπερτόγλιο, που έχει συμμετοχή στα τέσσερα από αυτά.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, οδηγεί και φέτος την κούρσα των σκόρερ του Άρη, καθώς έχει πετύχει ήδη τρία γκολ στο πρωτάθλημα, ένα στην Ευρώπη, ενώ έχει ήδη δύο ασίστ, με τον Μπερτόγλιο να έχει ένα γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό, σε σαφέστατα λιγότερο χρόνο. Ο Γκάμα έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 511 λεπτά, ενώ ο Αργεντινός 333.

Aναλυτικά όσα έχουν πετύχει μέχρι στιγμής επιθετικά, Γκάμα και Μπερτόγλιο:

  • Στην πρεμιέρα κόντρα στην Λαμία, ο Μπερτόγλιο κέρδισε στο 78΄ το πέναλτι με το οποίο ο Μπρούνο Γκάμα ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή (2-1), με τους ρόλους να αντιστρέφονται στο τελικό 3-1. Ο Γκάμα έδωσε ασίστ στον Μπερτόγλιο στο 89΄και ο Αργεντινός αφού πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ, πέτυχε το μοναδικό του τέρμα μέχρι στιγμής.
  • Στον Βόλο, ο Μπρούνο Γκάμα κέρδισε στο 15΄ το πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος για το 0-1 του Άρη, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
  • Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με προσπάθεια από τα αριστερά, ο Μπρούνο Γκάμα έστρωσε στον Φετφατζίδη που με εξαιρετικό πλασέ, είχε μειώσει σε 1-2 στο 48΄.
  • Στους “Ζωσιμάδες”, ο Άρης κέρδισε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης με το μοναδικό γκολ, να είναι προϊόν συνεργασίας των Γκάμα-Μπερτόγλιο. Ο δεύτερος βρήκε με ωραία πάσα τον Γκάμα, που στην κίνηση από τα αριστερά με το δεξί πόδι έστειλε στο 35΄, την μπάλα στα δίχτυα.
  • Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, όλα ξεκίνησαν από τα πόδια του Μπρούνο Γκάμα. Η συρτή σέντρα του από τα δεξιά, μπορεί να μην έφτασε στον Μάνο, αλλά ανάγκασε τον Πασαλίδη στην προσπάθειά του να την διώξει, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
  • Τέλος, αν προσθέσουμε και το ευρωπαϊκό του γκολ, κόντρα στην Κόλος Κοβαλίβκα, τότε γίνεται αντιληπτό πως ο Γκάμα έχει συμμετοχή στα επτά από τα δέκα γκολ του φετινού Άρη. Σε αυτό το τέρμα, μάλιστα, όλα ξεκίνησαν από την ενέργεια του Μπερτόγλιο και το γύρισμά του στην αντίπαλη περιοχή.

 

 

To Top