Ο Γκιγκς πούλησε την έπαυλη αξίας 2.000.000 ευρώ όπου ζούσε με την πρώην σύντροφό του

Ο Ράιαν Γκιγκς πούλησε την έπαυλη αξίας περίπου 2 εκατ. ευρώ στο Μάντσεστερ, στην οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του, Κέιτ Γκρέβιλ, την είχε χτυπήσει. Το ακίνητο πουλήθηκε πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία, σύμφωνα με τη Sun.

Ο Ράιαν Γκιγκς αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλη αξίας περίπου 2 εκατ. ευρώ στο Μάντσεστερ, στην οποία ζούσε με την πρώην σύντροφό του, Κέιτ Γκρέβιλ, από τον Μάρτιο του 2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown.

Σύμφωνα με τη Sun, ο άλλοτε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του ποδοσφαίρου στο Νησί ήθελε να ξεφορτωθεί το ακίνητο, ώστε να μην υπάρχει κάτι που να του θυμίζει αυτή την άσχημη ιστορία και να μπορέσει έτσι να προχωρήσει τη ζωή του.

Θυμίζουμε ότι ο Γκιγκς κατηγορείται ότι βιαιοπράγησε εις βάρος της πρώην συντρόφου του, Κέιτ Γκρέβιλ, και της αδερφής της, Έμα, κατά τη διάρκεια ενός καυγά στην εν λόγω έπαυλη τον Νοέμβριο του 2020. Ο 48χρονος βετεράνος κατηγορείται για κακοποιητική σχέση με την Γκρέβιλ από το 2017 μέχρι το 2020.

Η δίκη του ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (31/1) χωρίς ετυμηγορία. Η δικαστής Χίλαρι Μέινλι είχε ζητήσει από τους ενόρκους να καταλήξουν ομόφωνα σε απόφαση, κάτι που δεν συνέβη. Στη συνέχεια τους ζήτησε ισχυρή πλειοψηφία 10-1, όμως ούτε αυτό κατέστη δυνατό, με συνέπεια η δίκη να ολοκληρωθεί χωρίς ετυμηγορία.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν επαναληφθεί η δίκη και αν συμβεί όντως κάτι τέτοιο, η πιο κοντινή ημερομηνία θα είναι η 5η Ιουνίου του 2023.

To Top