Ο Γκουαρδιόλα ανησυχεί για το… διάλειμμα του Χάαλαντ στο Μουντιάλ: «Ελπίζω να μην φάει πολύ»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κάνει εντυπωσιακή πορεία ως τώρα στη σεζόν, αλλά η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκαλεί ανησυχία στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η εθνική ομάδα της Νορβηγίας δεν θα είναι παρούσα στη διοργάνωση του Κατάρ κι έτσι ο νεαρός σταρ της Μάντσεστερ Σίτι θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα… διάλειμμα και να ξεκουραστεί.

Ήδη φαίνεται πως έχει κανονίσει ολιγοήμερες διακοπές και ο Ισπανός τεχνικός αγχώνεται για το πως θα τις περάσει ο παίκτης του.

«Η κατάσταση του Χάαλαντ στον δεύτερο γύρο, θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά του στη Μαρμπέγια. Ο Χάαλαντ έχει σπίτι στη Μαρμπέγια και εκεί θα πάει. Θα παίξει γκολφ και ελπίζω πως δεν θα φάει ή θα πιεί πολύ, για να γυρίσει σε φόρμα για το δεύτερο μισό της σεζόν» είπε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος σχολίασε και τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη μέση της σεζόν.

«Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία και δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Αν έχεις μια ομάδα με έξι παγκόσμιους πρωταθλητές, πιθανότατα θα είναι καλό για την ψυχολογία της ομάδας. Από την άλλη, τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά αν έχεις παίκτες που αποκλείστηκαν νωρίς, βέβαια θα έχουν τον χρόνο να ξεκουραστούν» ανέφερε σχετικά.

To Top