ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γουότερς με το μυαλό μέσα στο κεφάλι: “Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον Κολοσσό”

Ο Ντομινίκ Γουότερς έβγαλε εξαιρετικές άμυνες πάνω στον Ντάνιελ Γιούιν προχθές, αλλά ήδη σκέφτεται την ιδιαίτερη επιστροφή του στη Ρόδο και τον αγώνα με τον Κολοσσό.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ επεσήμανε μεταξύ άλλων πως “όταν παίζεις τέτοια άμυνα, η επίθεση έρχεται… Η άμυνα είναι που δημιουργεί την επίθεση. Είμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της χρονιάς, έχουμε συνεχόμενα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί πνευματικά για να αντέξουμε. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Κολοσσό, μετά έχουμε την Αρμάνι, τον Παναθηναϊκό, την Άλμπα. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον Κολοσσό, είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά στη Ρόδο. Το ξέρω καλά, γιατί εκεί έπαιζα πέρσι. Θα προετοιμαστούμε καλά, θα πάμε να παίξουμε με μια καλή ομάδα, που κάνει την προσπάθειά της για να μπει στα πλέι οφ, έχει σταθερότητα στην έδρα της”.

Ρωτήθηκε αν είναι γι’ αυτόν ένα ξεχωριστό παιχνίδι και απάντησε: “Είναι κάπως ιδιαίτερο το παιχνίδι για μένα, γιατί δεν θα ήμουν σήμερα στον Άρη, αν δεν έπαιζα εκεί πέρσι. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά, αν παίζουμε έτσι όπως με τη Νεπτούνας, μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε…”.

To Top