ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σαμαρόπουλος: “Περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα…”

Η τελευταία χρονικά προσθήκη στο φετινό “κιτρινόμαυρο” ρόστερ είναι ο Κώστας Σαμαρόπουλος, ο οποίος στο φιλικό ματς με την Ειρηνούπολη, πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο 25χρονος αμυντικός μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για…

…το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι με την φανέλα του Άρη, έστω και ανεπίσημα. Είμαι ικανοποιημένος με τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ. Ανυπομονώ πλέον να αγωνιστώ και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μου».

…την παρουσία του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος: «Με έχει βοηθήσει αρκετά, για να συλλέξω κάποιες εμπειρίες από το πρωτάθλημα. Οταν παίζεις βέβαια με την φανέλα του Άρη και αυτούς τους συμπαίκτες, τα πράγματα είναι διαφορετικά».

…την παρουσία του έστω και στον Άρη της Γ’ Εθνικής: «Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Άρης και νιώθω περήφανος».

…το μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στην θέση του: «Είμαι έτοιμος. Μέσα από την σκληρή δουλειά και τις προπονήσεις, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

…την επαφή του με τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι: «Είχε γίνει όντως μία επαφή. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι έγινε τότε, είμαι χαρούμενος όμως που τελικά ήρθα τώρα στην ομάδα».

To Top