Ο Δαμιανίδης κάλεσε τους παίκτες στα γραφεία!

Οι επίσημες δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή το μεσημέρι στη διάρκεια της media day για τον αγώνα με τη Ντόνετσκ έφεραν… αντίδραση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης κάλεσε όλους τους παίκτες στο Αλεξάνδρειο και συζήτησαν όλα όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Μόλις γνωστοποιήθηκε η τοποθέτηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο Γιάννης Δαμιανίδης επικοινώνησε με όλους τους παίκτες και δόθηκε ραντεβού στα γραφεία της ΚΑΕ, χωρίς την παρουσία του προπονητή.

Στη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του ο Αλεξανδρής για το κατά πόσο ευσταθούν ή όχι, ενώ έγινε μια γενικότερη συζήτηση για όλα τα τρέχοντα θέματα.

Παίκτες και Δαμιανίδης τα είπαν για τέταρτη φορά μέσα από μια τέτοια διαδικασία, την τελευταία ήταν όταν παραμονή Πρωτοχρονιάς οι παίκτες προχώρησαν σε αποχή. Τότε, ο πρόεδρος της ΚΑΕ είχε ενημερώσει πως θα υπάρξουν πληρωμές όταν μπουν στα ταμεία της ομάδας χρήματα από τα τηλεοπτικά, όπως και έγινε.

Επίσης, εντός της βδομάδας αναμένεται να υπάρξουν νέες πληρωμές, αφού η ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ αναφέρει πως θα γίνει εκταμίευση και της δεύτερης δόσης των τηλεοπτικών.

To Top