Δαμιανίδης: «Να μη θολώνεται το όραμα που δίνουν αυτοί οι παίκτες με άστοχες δηλώσεις»

Η συνάντηση του Γιάννη Δαμιανίδη με τους παίκτες ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ζητώντας του να τοποθετηθεί για όλες τις εξελίξεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο κ. Δαμιανίδης τόνισε στο PRESSARIS πως “μετά τις δηλώσεις του προπονητή μας στην καθιερωμένη media day πριν από τον ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας στο Ντόνετσκ και τις προσωπικές απόψεις που κατέθεσε, για άλλη μια φορά κάλεσα, ως όφειλα, στα γραφεία της ΚΑΕ όλους τους παίκτες για να συζητήσουμε την ύπαρξη ή όχι των ζητημάτων που έθεσε ο ίδιος, αλλά και όποιων άλλων θεμάτων θα μπορούσαν να απασχολούν την ομάδα μας. Αμέσως μετά επικοινώνησα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον ενημέρωσα για την συγκεκριμένη συνάντηση ως όφειλα και τον κάλεσα σε συνάντηση με την επιστροφή της ομάδας από το Ντόνετσκ”.

Κατέληξε υπογραμμίζοντας πως “είναι κρίμα να παρασύρεται οποιοσδήποτε αποτελεί μέλος αυτής της ομάδας σε άστοχες δηλώσεις ή και ενέργειες, που έγιναν υπό την πίεση των δύσκολων καταστάσεων που βιώνει όλος ο πλανήτης, θολώνοντας το όραμα που δίνουν αυτοί οι παίκτες στον κόσμο της ομάδας”.

To Top