«Το κλειδί της ισοφάρισης και το τρένο της Ευρώπης»

Στο γρήγορο γκολ της ισοφάρισης και στην προσπάθεια να προλάβει το τρένο της Ευρώπης στάθηκε ο Κώστας Καπετάνος μετά το παιχνίδι και την νίκη επί της Δόξας Δράμας.

Ο μέσος του Άρη τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «μπήκαμε στον αγώνα για να σκοράρουμε πρώτοι, ήρθε το ατυχές γκολ, σε μια προσπάθεια να διώξει ο τερματοφύλακας, αλλά δεν τα παρατήσαμε και αντιδράσαμε. Με το γκολ ήταν πιο εύκολα για εμάς, γιατί ανοίχτηκε η Δόξα και όλοι ξέρουμε πώς η ομάδα της Δράμας είναι δύσκολη όταν κλείνεται στην άμυνα για να κρατήσει το αποτέλεσμα και δύσκολα δέχεται γκολ. Μετά το 1-1 άνοιξε το παιχνίδι και μας βοήθησε αυτό».

Σε ερώτηση εάν το γκολ της ισοφάρισης ήταν το κλειδί του αγώνα, ο Καπετάνος είπε στη συνδρομητική τηλεόραση: «Ναι, το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης μας βοήθησε πολύ, εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, γυρίσαμε το παιχνίδι και στο β΄ ημίχρονο δείξαμε ότι μπορούμε. Μπορεί το 3ο γκολ να ήρθε στο 86’, αλλά ουσιαστικά εκτός από μια φάση δεν κινδυνέψαμε».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και την έξοδο στην Ευρώπη είπε: «Είχα πει και παλαιότερα ότι χρειαζόμαστε ένα σερί από νίκες. Ξεκινήσαμε τις επιτυχίες, τώρα ξεκουραζόμαστε από τα συνεχόμενα παιχνίδια και μακάρι να μην χαθεί το τρένο των πλέι οφ, για το οποίο θα προσπαθήσουμε. Ο Λεβαδειακός είναι ένας βατός αντίπαλος».

Τέλος σε ότι αφορά τον κόσμο είπε: «Σήμερα ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας, ήρθε πολύς κόσμος, το Καυταντζόγλειο είναι μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης και οι φίλαθλοι μας, μας βοήθησαν πολύ. Τους ευχαριστούμε και ελπίζω και στη συνέχεια να τους δώσουμε χαρές και στη συνέχεια».

To Top