Ο Δερμιτζάκης, ο κόσμος του Άρη, ο τελικός, αλλά και ο Σούλης Παπαδόπουλος

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του συνδρομητικού για το παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Θεωρώ και για τις δύο ομάδες είναι τελικός. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον τους και πιστεύω πως η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα και να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν μπορεί να σπάσει το αρνητικό σερί:

«Μπορεί να είναι ένα αρνητικό στοιχείο αλλά νομίζω ότι αν το δούμε από την άλλη πλευρά υπήρξαν παιχνίδια που η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν πήρε τα αποτελέσματα. Βλέπουμε τα θετικά και όταν αγωνιστικά είμαστε καλά μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Η ομάδα σκόραρε αλλά τα γκολ δεν μέτρησαν κακώς άρα δεν μπορώ να το σαν πρόβλημα. Πρόβλημα θα ήταν αν η ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες».

Για το πώς περιμένει τον Άρη:

«Για τον Άρη είναι πραγματικά ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Η παρουσία του κόσμου θα είναι ένα αβαντάζ για την ομάδα του αλλά υπάρχουν και αρνητικά. Υπάρχει πίεση και άγχος και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα και αυτό είναι θετικό».

Για το νέο προπονητή του Άρη:

«Ο νέος προπονητής προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του για να μπορέσουν να πετύχουν το στόχο τους και εμείς ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Άρη για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το πώς θα παίξει ο Πανθρακικός:

«Εμείς έχουμε μία σταθερή τακτική και με αυτή θα παραταχθούμε απέναντι στον Άρη για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό. Οτιδήποτε θετικό πάρεις είναι καλό και η νίκη μας κρατάει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην κατηγορία».

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα:

«Τα παιδιά έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης. Άγχος πάντα υπάρχει αλλά αυτό είναι καλό γιατί σε κάνει να συγκεντρώνεσαι περισσότερο και δεν είναι αναγκαστικά αρνητικός παράγοντας».

Για το ποιοι δεν υπολογίζονται:

«Είναι τραυματίες οι Λαδάκης, Κοντογουλίδης και κάνουμε αγώνα δρόμο για τον Παπαδόπουλο ενώ είναι τιμωρημένος ο Ντιόγκο. Ελπίζω ο Παπαδόπουλος να προλάβει το παιχνίδι αλλά δεν εξαρτόμαστε γιατί η ομάδα έχει κάνει και άλλα παιχνίδια χωρίς βασικούς παίκτες και τα έχει πάει πολύ καλά».

To Top