Ο διάλογος Μιλίνκοβιτς-Πουλίδο και ο πυρετός του Ισπανού αμυντικού!

Για διαφορετικούς λόγους έμειναν εκτός αποστολής οι δύο Ισπανοί του Άρη. Ο Νταβίντ Αγκάνθο για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, γιατί κρίθηκε ανέτοιμος, αλλά ο Ρούμπεν Πουλίδο γιατί ανέβασε πυρετό και παρότι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς τον υπολόγιζε για το αρχικό σχήμα, άλλαξαν όλα τα σχέδιά του.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε τις τελευταίες μέρες συνεχόμενα τετ α τετ με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να τον βοηθήσει στο κομμάτι της ψυχολογίας μετά τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό.

«Σε υπολογίζω για την ενδεκάδα μέσα στην Τούμπα» φέρεται να είπε ο Μιλίνκοβιτς στον Πουλίδο και ο τελευταίος, ακούγοντας τα λόγια του Σέρβου τεχνικού επικαλέστηκε ότι ανέβασε πυρετό πριν την σημερινή προπόνηση και έτσι έθεσε εαυτόν εκτός μάχης.

Για την ιστορία, ο Πουλίδο μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, επικαλούμενος αδυναμία επικοινωνίας με τους συμπαίκτες του και τους διαιτητές, μια και δεν μιλάει την ελληνική γλώσσα, τέσσερα χρόνια μετά την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

To Top