Σούπερ Άρης, νίκησε στο ντέρμπι τον Αίαντα με 3-0!

«Αφεντικό» του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών αποδείχθηκε ο Άρης, που κέρδισε στο «Αν. Πεταλίδης» τον μέχρι σήμερα αήττητο και πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Αίαντα Ευόσμου, με 3-0 σετ!

Τα κορίτσια του Φρέντι Μπρουκς πήγαν από την αρχή το παιχνίδι εκεί που το ήθελαν, παίζοντας πολύ καλά αμυντικά, και μην επιτρέποντας σε κανένα σημείο του αγώνα να πάρει τον έλεγχο του αγώνα ο αντίπαλος.

Κορυφαία, από πλευράς των «κίτρινων», ήταν η ακραία, Μαρία Γάτση, ενώ πολύ καλό παιχνίδι έκανε και η πασαδόρος της ομάδας, Κωνσταντίνα Ωρολογοπούλου.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι το γεγονός ότι παρ΄ ότι το σύνολο του Μπρουκς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 22-20 στο 3ο σετ, εντούτοις, είχε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το ματς και «τρέχοντας» ένα σερί 5-0 να κάνει το 25-20 και μαζί να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Για άλλη μια φορά, κοντά στην ομάδα βρέθηκε ο άνθρωπος που στηρίζει το τμήμα και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Ρεντζεπέρη, ενώ στο κλειστό «Ανέστης Πεταλίδης» δημιουργήθηκε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα από φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Άρη, Φρέντι Μπρουκς, αρκέστηκε να πει: «Πρώτα απ΄ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια, καθώς έπαιξαν πολύ καλά, είχαν διάρκεια και συγκέντρωση στο παιχνίδι τους. Ήταν ένα ντέρμπι, όπου κρατήσαμε την τακτική μας, με αποτέλεσμα ο Αίας να μην μπορεί να κάνει το παιχνίδι του. Για εμάς είναι μία πολύ σημαντική, καθώς ο αντίπαλος είναι από τα φαβορί για την άνοδο και μέχρι σήμερα αήττητος. Όμως και για μένα προσωπικά ήταν ένας στόχος μου να κερδίσω αυτό το παιχνίδι».

Τα σετ: 25-18, 25-18, 25-22

Άρης (Μπρουκς): Κοτέογλου 12, Ωρολογοπούλου 5, Δαουλτζόγλου 2, Γάτση 19, Βελίκοβα 5, Μ. Καλανταρίδου 6, Διαμαντή (λ), Μέλκα, Κοσμά.

Αίας Ευόσμου (Γαβαλά) Χρηστινίδου 3, Ξενιτιάδου 8, Αποστολίδου 6, Α. Καλανταρίδου 8, Κούση 2, Τοσουνίδου 5, Ακριτίδου (λ), Γλυκίδου 3, Ορφανίδου, Τορλαχίδου 1.

To Top