ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο διπλός στόχος του Άρη από το ταξίδι του Καμπερίδη στο Ορλάντο

Το ταξίδι του Σάββα Καμπερίδη στο Ορλάντο μέσα στον Ιούλιο θα έχει διπλό στόχο. Ο πρώτος είναι να δει δια ζώσης ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη παίκτες που θα αγωνιστούν στο Σάμερ Λιγκ και εν δυνάμει θα αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους. Ο δεύτερος λέγεται Οκάρο Γουάιτ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης στο Σάμερ Λιγκ του Ορλάντο είχε δει πέρσι τον Οκάρο Γουάιτ και τον… ερωτεύτηκε. Ο Καμπερίδης πάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να διαπιστώσει αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ενσωματαθούν στην ομάδα και να αποτελέσουν βασικά γρανάζια της την επόμενη χρονιά. Κυρίως θα εστιάσει στις θέσεις “1” και “3” καθώς για τις θέσεις “2” και “4” προηγούνται οι… προηγούμενοι, δηλαδή οι Τζερέλ Μακ Νιλ και Οκάρο Γουάιτ, ενώ και ο Χάγκινς βρίσκεται αρκετά κοντά στην ανανέωση.

Ο πρώτος είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον Άρη, τον Γουάιτ θα τον περιμένουν οι κίτρινοι αρκετά, σίγουρα μετά το Σάμερ Λιγκ του Ορλάντο, ελπίζοντας ότι θα τον κάνουν δικό τους και πάλι.

Ο Καμπερίδης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον Γουάιτ, θα τον παρακολουθήσει, θα μιλήσει μαζί του και γενικώς είναι άλλος ένας “μηχανισμός” που δείχνει στον παίκτη πόσο κοντά του είναι η ομάδα που τον ανέδειξε σε MVP του πρωταθλήματος.

To Top