ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σε εφαρμογή το δεύτερο πλάνο, αναζητά Ευρωπαίους φόργουορντ ο Πρίφτης

Ο Δημήτρης Πρίφτης από σήμερα βάζει σε εφαρμογή το δεύτερο πλάνο του για την θέση που θα κάλυπτε ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Είχε ήδη ξεχωρίσει συγκεκριμένους παίκτες από την ευρωπαϊκή αγορά και μέσα στις επόμενες μέρες θα καταλήξει στον πιο κατάλληλο για να μπει η ομάδα σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Εννοείται ότι η απώλεια του Μιλόσεβιτς αλλάζει το αρχικό πλάνο, αλλά αυτό δεν έχει φέρει ούτε πανικό, ούτε καμία απογοήτευση. Μεταγραφές γίνονται, ελεύθερη αγορά υπάρχει, η ΑΕΚ θέλησε να δώσει σχεδόν τα διπλάσια στον παίκτη για να τον κρατήσει, προκειμένου να μην τον πάρει ο Άρης και ο παίκτης δέχθηκε να μείνει ως έβδομος ξένος. Ο καθένας κάνει ότι θέλει…

Υπάρχουν παίκτες στην ευρωπαϊκή αγορά που μπορούν να προσφέρουν εύκολα όσα θα έδινε ο Βόσνιος στην ομάδα και εκεί πλέον στρέφονται οι κίτρινοι, έχοντας πάντοτε στο μυαλό τους ότι θα πληρώσουν όλους στην πραγματική τους αξία. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και αυτό το καλοκαίρι και πολύ ορθώς η ομάδα δεν μπήκε σε διαδικασία πλειστηριασμού στην υπόθεση Μιλόσεβιτς.

To Top