ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο δρόμος άνοιξε για τον τελικό, στα… πόδια των παικτών του Άρη να τον διαβούν μέχρι την… κούπα!

Ο δρόμος άνοιξε για τον τελικό μετά την χθεσινή κλήρωση με την Λαμία, αλλά και τον… Παναθηναϊκό (ως απόλυτο φαβορί) στο βάθος. Στα… πόδια των παικτών του Άρη να τα καταφέρουν και να τον διαβούν μέχρι την κούπα!

Ο Άρης σε σχέση με τα δυο προηγούμενα χρόνια, φέτος είναι στο χέρι του ή πιο σωστά στα… πόδια του, να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και εκεί να διεκδικήσει το τρόπαιο! Και την Λαμία και τον Παναθηναϊκό, ο Άρης τον έχει κερδίσει στο πρώτο γύρο με το ίδιο σκορ (1-0).

Η Λαμία δεν είναι σε καμιά περίπτωση η ομάδα που μπορεί να “φοβίσει”, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι ο Άρης του Άκη Μάντζιου θα δείξει την δέουσα σοβαρότητα, συγκέντρωση, ενέργεια…

Εφόσον ξεπεραστεί αυτό το “εμπόδιο”, η λογική λέει πως αντίπαλος θα είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Άρης τα τελευταία χρόνια έχει δείξει πως είναι ανώτερος της αθηναϊκής ομάδας και σε ποιότητα, αλλά και σε αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς και οι κιτρινόμαυροι 27 (δίχως να υπολογίζεται το -6).

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένας δυνατός αντίπαλος, όμως ο Άρης έχει όλα τα φόντα να τον “πετάξει” εκτός Κυπέλλου, αρκεί να έχει κάνει καλά την… δουλειά του κόντρα στην Λαμία!

Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία. Η πράξη; Στο χορτάρι.

To Top