ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκαθαρίζει την ερχόμενη βδομάδα οριστικά του Σάντε Σίλβα

Πολλά έχουν γραφτεί ήδη για τον Σάντε Σίλβα, ο Άρης δείχνει να είναι πολύ κοντά για να πετύχει την επιστροφή του, οι Άγγλοι την περασμένη βδομάδα μίλησαν για τελειωμένο deal και όπως φαίνεται όλα θα ξεκαθαρίσουν του… χρόνου, δηλαδή την ερχόμενη βδομάδα με την έναρξη του νέου έτους.

Η συμμετοχή του μέσα στην βδομάδα με την Νότιγχαμ έγινε σημείο αναφοράς, μια και αγωνίστηκε μετά από μήνες. Η Νότιγχαμ έχασε με 2-0 από την Μίντλεσμπρο, όμως ο Σίλβα έδωσε ζωντάνια και στις καθυστερήσεις είχε και σουτ στο δοκάρι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του. Μάλιστα η απόδοσή του έγινε θέμα συζητήσεις στα μέσα ενημέρωσης της Νότιγχαμ και σημείο αναφοράς για τους οπαδούς της.

Χθες πάντως η nottighampost.com ανέφερε πώς: “Δεν θα ήταν έκπληξη αν φύγει τον Γενάρη. Δεν βλέπω να ταιριάζει στην Νότιγχαμ. Δεν πρόκειται να πετύχει τους στόχους που χρειάζονται. Υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορεί να κοιτάξει ο σύλλογος για την επίθεσή του”.

Μέσα σε αυτό το… κάδρο, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, αφού θα κάνει και η Νότιγχαμ τον δικό της σχεδιασμό για το υπάρχουν ρόστερ και πως θα κινηθεί στην μεταγραφική αγορά τον Ιανουάριο.

To Top