Σήμερα το ραντεβού με τον Πλεύρη για τα γήπεδα, σε αναμονή και ο Άρης

Η Super League έκανε αίτημα προς τον Θάνο Πλεύρη για συνάντηση κι εκείνος απάντησε θετικά. Θέμα συζήτησης η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, με τις ΠΑΕ να αντιδρούν για το 10% και το πλαφόν των 1000 ατόμων.

Η συνάντηση θα γίνει σήμερα στις 13:30, με τον Άρη, αλλά και όλες τις ΠΑΕ να είναι σε στάση αναμονής για να μην ισχύσει το επί της ουσίας “λουκέτο” των γηπέδων.

Είναι γεγονός ότι ο Θάνος Πλεύρης σε δηλώσεις του την Τρίτη, επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το μέτρο στην παρούσα φάση και ότι αυτό το ενδεχόμενο θα εξεταστεί μετά τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής της Super League στη νέα χρονιά.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ψήφισε την επιστολή της λίγκας προς τον Πλεύρη, κάτι που έκαναν άλλωστε όλες οι ΠΑΕ. Αυτό που θα ζητήσουν από τον Υπουργό Υγείας στην σημερινή συνάντηση θα «πατάει» στην βάση της πρότασης να επιτραπεί η είσοδος στα γήπεδα τουλάχιστον στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, ανεξάρτητα από το ποσοστό των φιλάθλων που θα επιτρέπεται.

Ως πλαφόν, δηλαδή, να είναι τα επίσημα δηλωμένα διαρκείας της κάθε ΠΑΕ (όσα δηλώθηκαν στη λίγκα ως τις 30/9). Και από εκεί και πέρα, θα επιδιώξουν να «πάρουν» ό,τι παραπάνω μπορούν.

To Top