ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο δρόμος για την παραμονή του Χάγκινς στην… διασταύρωση Καββαδά – Μπόγρη

Στην θέση του σέντερ φαίνεται πως έχει επικεντρωθεί ο Άρης τα τελευταία 24ωρα θέλοντας να καταλήξει στο δίδυμο που θα καλύψει σημαντικό μέρος της φροντ λάιν την προσεχή χρονιά. 

Τα δεδομένα δεν έχουν διαφοροποιηθεί πάντως και δεν πρόκειται εύκολα να συμβούν όλα όσα θέλoυν οι κίτρινοι σε συνάρτηση με τον χρόνο. Ο Τζαμέλ Χάγκινς είναι ο παίκτης που βρίσκεται κοντά στην ανανέωση και την παραμονή του για τουλάχιστον άλλη μία χρονιά.

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων ο Αμερικανός και ο Άρης φαίνεται πως έχουν βρει την χρυσή τομή στο οικονομικό, έχουν σχεδόν συμφωνήσει για την ανανέωση και απλώς υπάρχει μια αναμονή για το ποιος θα είναι ο δεύτερος σέντερ, γιατί όλες οι επιλογές πρέπει να “κουμπώνουν” μεταξύ τους για ευνόητους λόγους.

Οι κίτρινοι έχουν πρώτο στόχο τον Βασίλη Καββαδά, ευελπιστούν ότι ο εκπρόσωπός του θα έχει νεότερα άμεσα από τον Ολυμπιακό και τι προτίθενται να κάνουν οι ερυθρόλευκοι, ώστε αν ελευθερωθεί, να κινηθεί για την απόκτησή του. Πιθανώς μέσα στο επόμενο τριήμερο να προκύψουν νεότερα γι’ αυτή την υπόθεση.

Πρώτη εναλλακτική λύση είναι ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος πάντως από τη στιγμή που η Μπιλμπάο παραμένει στην ισπανική λίγκα, ανήκει στους Βάσκους, καθώς έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Το συμβόλαιο “σπάει” με την καταβολή ενός ποσού ως μπάι άουτ, αλλά υπάρχει και γι’ αυτή τη περίπτωση μια συγκεκριμένη διαδικασία που δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθεί άμεσα.

To Top