ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσουμάνης: “Tα καλύτερα έρχονται, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας…”

Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής πορείας του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ο Νίκος Τσουμάνης τοποθετήθηκε στην «Arena Press», αναφορικά με τις εξελίξεις που διαδραματίζονται σε όλους τους τομείς στον σύλλογο: 

«Θεωρώ όλη αυτή την αναμονή απολύτως λογική. Είναι μία κατάσταση που δεν μπορείς να την αποφύγεις. Το βασικότερο όλων πλέον είναι να μπουν τα χρήματα, να πάρει την ομάδα ο κ. Καρυπίδης και να μπουν όλα σε μία σειρά. Είμαι από την φύση μου αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα γίνουν πράξεις, όλες οι δεσμεύσεις».

Σας έχει επηρεάσει η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην εξόφληση των μισθών σας;

«Από τη μία είναι λογικό να μας έχει επηρεάσει έως ένα βαθμό, αλλά κατανοούμαι απόλυτα τον κ. Καρυπίδη. Ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη. Έχουμε, όμως, τις διαβεβαιώσεις, ότι μόλις τελειώσει με αυτές τις υποχρεώσεις, θα διευθετήσει και το δικό μας ζήτημα. Προσωπικά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, οπότε δεν αγχώνομαι».

«Ο ΚΟΟΥΤΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ»

Η επιχείρηση «ξεσκαρτάρισμα» του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, ακόμα δεν έχει δρομολογηθεί πλήρως, καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος περιμένει το τελικό «οκ» του Θοδωρή Καρυπίδη, προκειμένου να ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις στους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, με τον 26χρονο αμυντικό να τονίζει:

“Ξέρουμε όλοι πως ότι έχει αποφασίσει ο κ. Αναστόπουλος θα μας το ανακοινώσει ο ίδιος. Είναι αυτός που ξέρει τι θέλει για την επόμενη σεζόν. Ποιοι υπήρξαν φέτος, αντάξιοι των απαιτήσεών του. Του έχουμε εμπιστοσύνη».

Σε αγχώνουν οι αποφάσεις του προπονητή σου;

«Επιθυμία μου είναι να παραμείνω. Είναι δεδομένο αυτό. Ο λόγος που άφησε την πρώτη κατηγορία και επέστρεψα φέτος, είναι γιατί θέλω να συμβάλλω από την πλευρά μου στην επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Ένιωθα ότι κάτι χρωστούσα στον κόσμο του Άρη».

«ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ…»

Το «μυστικό» της φετινής πορείας, σύμφωνα με όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, υπήρξε το άριστο οικογενειακό κλίμα το οποίο διακατείχε τα αποδυτήρια των «κιτρινόμαυρων», με τον Νίκο Τσουμάνη να δίνει το στίγμα, ενόψει της επόμενης σεζόν:

«Αν διατηρήσουμε και του χρόνου την σχέση που έχουμε όλη τη χρονιά φέτος, όλα θα πάνε καλά. Είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται». Ικανοποιημένος από την φετινή σου παρουσία; «Κυρίως για την άνοδο. Τις προσωπικές μου φιλοδοξίες τις αφήνω στην άκρη. Με ενδιαφέρει το καλό της ομάδας, πάνω απ΄όλα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας του χρόνου. Τον έχουμε ανάγκη».

To Top