ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο δρόμος για τις πρώτες θέσεις και την… ηρεμία, περνάει από το Περιστέρι! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Άρη σήμερα (PRESSARIS, 19:30, ΕΡΤ) στην πρωτεύουσα, απέναντι στον Ατρόμητο, για την 13η και τελευταία αγωνιστική του α΄γύρου του πρωταθλήματος της Super League 1.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η νίκη στο Περιστέρι για τον Άρη είναι μονόδρομος! Οι “κιτρινόμαυροι” με την ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας με την Λαμία από την 4η θέση, υποχώρησαν στην 7η θέση. Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα της αγωνιστικής, με μία νίκη σήμερα ο Άρης θα επιστρέψει στις πρώτες θέσεις, φλερτάροντας ακόμα και με την 3η θέση!

Μία ήττα, όμως, μπορεί να τον “βυθίσει” ακόμα περισσότερο και να κλείσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος με ακόμα περισσότερη αμφισβήτηση και απογοήτευση.

Οι ισορροπίες είναι τόσο λεπτές βαθμολογικά που από Κυριακή σε Κυριακή μπορούν να αλλάξουν πολλά, όσον αφορά την μάχη των play offs και των play out.

Στον Άρη χρειάζονται σημαντικές νίκες εκτός έδρας, καθώς πολλά από τα επόμενα ματς τους είναι μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μπορεί ο Ατρόμητος να άλλαξε προπονητή και πλέον να έχει στον πάγκο του τον πρώην του Άρη, Σάββα Παντελίδη, αλλά παραμένει μία ομάδα με χτυπητές αδυναμίες, τις οποίες ο καλός Άρης μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Ο Μίχαελ Ένινγκ άφησε εκτός αποστολής τον νεαρό Τσιλιγγίρη, έχοντας για τα γκολπόστ τους Έμαν και Κουέστα. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Ιντέγε, που θα εκτίσει σήμερα την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, μετά την αποβολή στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή του Άρη: Έμαν, Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Σάσα, Σούντγκρεν, Αμπού Μπά, Τόνσο, Μαρτίνες, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από τον σύνδεσμο Αρκαδίας θα σφυρίξει τον αγώνα του Άρη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Βοηθοί του οι Κώστας Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) και στο VAR ορίστηκαν οι Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) και Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), ενώ παρατηρητής είναι ο Νίκος Αγαδάκος (Πειραιά).

To Top