ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρωστάει στον εαυτό του μία νίκη στην πρωτεύουσα…

Τρίτη επίσκεψη του Άρη στην Αθήνα για την φετινή αγωνιστική περίοδο, με στόχο την πρώτη νίκη στην πρωτεύουσα!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν στο Περιστέρι τον Ατρόμητο σε μία έδρα που με εξαίρεση την περσινή σεζόν, ο Άρης συνηθίζει να παίρνει αποτέλεσμα (Τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες σε 13 ματς).

Είναι η τρίτη τους… κατεβασιά στη πρωτεύουσα, καθώς προηγήθηκαν τα ματς με Πανιώνιο και ΑΕΚ για την φετινή Super League 1.

Ο Άρης έφτασε κοντά στη νίκη επί αθηναϊκού εδάφους και τις δύο φορές, αλλά έμεινε εν τέλει στην ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 1-1.

Κόντρα στον Πανιώνιο γιατί… ξύπνησε μετά το 85΄ στη Νέα Σμύρνη και παρότι ισοφάρισε, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο τέλος για την ολική ανατροπή. Και απέναντι στην ΑΕΚ εξαιτίας της ανεκδιήγητης διαιτησίας, που τον άφησε αναίτια με δέκα παίκτες και με ένα ανύπαρκτο πέναλτι, επέτρεψε στους γηπεδούχους να τον ισοφαρίσουν στο 80΄.

Ο Άρης έχει μείνει χωρίς νίκη στην πρωτεύουσα από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (12 Νοεμβρίου 2018), την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όταν και είχαν κερδίσει στην Ριζούπολη με 2-1.Έκτοτε, ηττήθηκαν από τον Ατρόμητο (4-2), τον Ολυμπιακό (4-1) και τον Παναθηναϊκό (2-0)…

 

To Top