ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο ενεργός ρόλος του Τουμαζάτου στις τελικές συμφωνίες

Η αποχώρηση του Άγγελου Χαριστέα δρομολόγησε την διεύρυνση του ρόλου του Αγησιλάου Τουμαζάτου.

Με την ανάληψη του “χαρτοφυλακίου” του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, ο Τουμαζάτος ανέλαβε σημαντική δράση στην επικύρωση των συμφωνιών με τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα, σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, δίνοντας βάρος στα κίνητρα που θα έχουν, μέσω των μπόνους και των πριμ.

Η λογική συγκεκριμένη: ένα στάνταρ ποσό εγγυημένο και από κει και πέρα τα κίνητρα της επίτευξης στόχων. Παράλληλα, του δόθηκε αρκετό πεδίο δράσης και δεν είναι τυχαίο, ότι συμμετείχε ενεργά στις τελευταίες χρονικά μεταγραφές (Ματέο, Κάτσε, Σίλβα, Μπεναλουάν). Χαρακτηρίζεται ως ο εκφραστής της “σφιχτής” οικονομικής πολιτικής που θέλει να περάσει και ο Θόδωρος Καρυπίδης. “Μέχρι πέρυσι ο ποδοσφαιριστής ερχόταν, ήθελε 100 και έπαιρνε 150. Τώρα ζητάει 100 ο ποδοσφαιριστής και παίρνει 70” όπως κατέθεσε εύστοχα ένα παράδειγμα ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του Άρη Γιώργος Κικερίδης.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η ΠΑΕ μπορεί να υπολογίζει σ’ ένα στέλεχος μιας τόσο ζωτικής θέσης, περιμένοντας ουσιαστικά αποτελέσματα.

To Top