ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Εντιαγέ έδειξε ότι μπορεί να είναι από τα… βαρόμετρα του νέου Άρη!

Στο τρίτο φιλικό με τη φανέλα του Άρη ο Μπαντού Εντιαγέ κατάφερε να ξεχωρίσει ξανά και να κερδίσει το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του τα παρουσίασε κόντρα στην ΑΕΛ, συνέχισε με τον Βόλο και το Σάββατο ως βασικός ήταν από τους πρωταγωνιστές στην φιλική επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα, δείχνοντας πως είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο χώρο του κέντρου για τον Άρη.

Με ηγετικά χαρακτηριστικά ο 30χρονος Σενεγαλέζος μέσος συνείσφερε τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, ήταν παρών σε κάθε μέρος του γηπέδου καταφέρνοντας να σταματάει τους αντιπάλους αλλά και να προωθεί το παιχνίδι βγάζοντας την ομάδα μπροστά.

Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που ζητούσε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, θέλοντας έτσι να αναλάβει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας και δείχνοντας πως έχει την αυτοπεποίθηση για να δημιουργήσει περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.

Η εμπειρία και το ταλέντο του σε συνδυασμό με την γενικότερη προσαρμογή του στην ομάδα, δίνουν την αίσθηση ότι μπορεί να εξελιχθεί ως ένας από τους ποδοσφαιριστές βαρόμετρο του Άρη…

To Top