ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η δεδομένη νέα ενίσχυση, η προσφορά του Άρη για Σίντνεϊ και η… απόσταση

Ο  Άρης είναι δεδομένο ότι δεν έκλεισε το ρόστερ του. Το καταγράφουν οι τελευταίες του κινήσεις, το είπε δημόσια μετά το τελευταίο φιλικό ο Άκης Μάντζιος.

Οι κιτρινόμαυροι εί ναι γεγονός ότι όσο παραμένει “παγωμένο” το θέμα του Φρατζ Μπρόρσον παλεύει την δύσκολη περίπτωση του  Σίντνεϊ Ντα Σίλβα Τζούνιορ.

Ο 32χρονος στόπερ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με την Μπέτις. δέχθηκε προσφορά από τον Άρη ύψους 500.000 ευρώ ετησίως, συν τα μπόνους. Ποσό που θεωρητικά αποτελεί υπέρβαση όταν αναφερόμαστε σε κεντρικό αμυντικό.

Οι δυσκολίες είναι δεδομένες και υπάρχει απόσταση. Υπενθυμίζουμε ότι ο κεντρικός αμυντικός της Μπέτις σύμφωνα με την El Desmarque της Σεβίλλης απέρριψε το ενδεχόμενο να παίξει στον Άρη, καταρχήν διότι έχει υψηλότερες απαιτήσεις από αυτά που του προσέφεραν οι κίτρινοι και κατά δεύτερον γιατί δεν θέλει να παίξει σε ένα χαμηλότερης δυναμικότητας πρωτάθλημα από το ισπανικό. Το συμβόλαιο του Σίντνεϊ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 και ο παίκτης έχει αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ από την Μπέτις.

To Top