ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σίντνεϊ μαζί με Παουλίνιο, Ντάνι Άλβες στην λίστα με τους καλύτερους… ελευθέρους λάτιν! (photo)

Το όνομα του Σίντνεϊ απασχόλησε τον Άρη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Μέχρι και για πρόταση ύψους 1,4 εκατ. ευρώ που πρόσφεραν οι κιτρινόμαυροι στον Βραζιλιάνο στόπερ έγραψαν οι Ισπανοί, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Αιτία ήταν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ο Σίντνεϊ έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μπέτις, αλλά στο διάστημα που είχε δικαίωμα να βρει ομάδα δεν τα κατάφερε. Έμεινε… ξεκρέμαστος κι έκτοτε μένει ανενεργός για έξι μήνες και θα περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ήδη συμπεριλαμβάνεται σε αρκετά δημοσιεύματα κι ένα από αυτά είναι του fichajes.net, το οποίο τον κατατάσσει στην με τους καλύτερους… ελευθέρους λάτιν, έχοντας στην ίδια κατηγορία τους Παουλίνιο και Ντάνι Άλβες!

Οι τρεις αυτοί χαρακτηρίζονται ως οι πλέον ελκυστικοί, ενώ ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι Ραμίρες (πρώην Τσέλσι και Μπενφίκα), Πέτρος (πρώην Μπέτις), Φερνάντο (πρώην Πόρτο), Ουρουγουανούς όπως ο Γκαστόν Ραμίρες ή Σεμπαστιάν Κριστόφορο, Αργεντίνους όπως ο Ματέο Mουσάτσιο, Φακούντο Φερέιραerreyra ή Φεντε Καρτάμοια, Χιλιανούς όπως ο Λόλο Ρέγιες και Παραγουανούς Ανχελ Ρομέρο και Όσκαρ Ρομέρο.

 

To Top