ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Τρέχει” για το Νέο Ρύσιο, καταγραφή και δεσμεύσεις για αποζημιώσεις από την πολιτεία

Το Νέο Ρύσιο συμπληρώνει σήμερα μια βδομάδα που μετράει τις πληγές του από την σφοδρή κακοκαιρία που έκπληξε την χώρα. Το αποτέλεσμα γνωστό: καταστροφές στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ Άρης που ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.

Ήδη οι άνθρωποι του Άρη “τρέχουν” για την έγκαιρη αποκατάσταση την στιγμή που συνολικά οι εργασίες μπορεί να κρατήσουν κι ένα μήνα. Όπως σημείωσε χθες ο Δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος: “Όμως από την γέφυρα που υπερχείλισε πήγε νερό στο Ρύσιο, αν περνούσε από εκείνη την γέφυρα και πήγαινε στην επόμενη θα είχαμε ολική καταστροφή του αθλητικού κέντρου του Άρη, ενώ θα πλημύριζε το αεροδρόμιο”, υπογραμμίζοντας ότι έγινε κάθε ανθρώπινη δυνατή προσπάθεια για τον περιορισμό των καταστροφών.

Από δω και πέρα, έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να υπάρξει η καταγραφή των ζημιών, ούτως ώστε όταν θα περάσει από τον έλεγχο των πραγματογνωμόνων να γίνει η έγκριση των αποζημιώσεων. “Έχουμε κάνει τις κινήσεις μας να κηρυχθεί η περιοχή έκτακτης ανάγκης, θα υπάρχουν αποφάσεις και αποζημιώσεις. Θα υπάρχουν πραγματογνώμονες, θέλουμε να γίνουν οι διαδικασίες γρήγορα. Εμείς δεν πρόκειται να καθυστερήσουμε ούτε μία μέρα” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θέρμης υπογραμμίζοντας τις δεσμεύσεις της πολιτείας για την αποζημίωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

To Top