ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο εξαιρετικά αμφίβολος Κόρχουτ, η δοκιμασμένη λύση του Σάσα και ο… Σόουζα

Δύο θέσεις που απασχολούν έντονα τον Μίχαελ Ένινγκ αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας ενόψει ΟΦΗ, είναι τα δύο άκρα της άμυνας του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Μιχάι Κόρχουτ ακολούθησε και χθες θεραπεία και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα του Σαββάτου. Ακόμα κι αν προλάβει ο Ούγγρος, δύσκολα ο Γερμανός θα του δώσει φανέλα βασικού, καθώς θα είναι ανέτοιμος, από τη στιγμή που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Έτσι λοιπόν, ετοιμάζει για το συγκεκριμένο ματς, ελλείψει άλλων εναλλακτικών επιλογών, τον Λούκας Σάσα που για δεύτερη σερί αγωνιστική θα παίξει στα αριστερά της άμυνας του Άρη.

Κόντρα στον Ατρόμητο, ο Βραζιλιάνος προοριζόταν για το δεξί άκρο, αλλά ο απρόοπτος τραυματισμός του Κόρχουτ στο ζέσταμα του αγώνα τον μετατόπισε στη θέση αυτή.

Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, ο Γερμανός δοκίμασε και τον Ούγκο Σόουζα, προκειμένου να έχει μία ακόμα εναλλακτική επιλογή, εφόσον δεν επιλέξει εν τέλει για το αρχικό σχήμα τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, που το τελευταίο διάστημα δεν πατάει και πολύ καλά στα πόδια του.

 

 

To Top