ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τελευταία προπόνηση ενόψει ΑΕΚ και αναχώρηση για Αθήνα

Τη δεύτερη προπόνησή του θα πραγματοποιήσει ο Άρης με τον Σάββα Καμπερίδη πλέον στον πάγκο του, που θα είναι και η τελευταία ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι θα προπονηθούν σήμερα το μεσημέρι στο Παλέ υπό τις οδηγίες του 41χρονου Έλληνα τεχνικού και των συνεργατών του κι έπειτα θα αναχωρήσουν για την Αθήνα, όπου αύριο στις 19.00 αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Άρη θέλουν να παρουσιάσουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια, βγάζοντας την ποιότητα που διαθέτουν, και να δείξουν πως είναι στο χέρι τους να πάρουν τις νίκες που χρειάζεται η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια. Στόχος αποτελεί, φυσικά, να αφομοιωθεί κατά το δύναμιν η φιλοσοφία και ο τρόπος παιχνιδιού του νέου κόουτς.

Το γεγονός, μάλιστα, πως η ΑΕΚ προέρχεται από ένα δύσκολο και κουραστικό ταξίδι στη Γαλλία -αντιμετώπισε προβλήματα με καθυστερήσεις λόγω απεργιών και χάθηκαν αποσκευές- δίνει στον Άρη την ευκαιρία να παλέψει ακόμα πιο δυνατά στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Basket League.

Όσον αφορά το… παράδοξο της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα; Εντολή της αστυνομίας, καθώς το Σάββατο στις 19.30 ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

To Top