ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ερέρα έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής 21 παίκτες στο πρωτάθλημα…

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, με το πέρας και της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Πάκο Ερέρα έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 21 ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Κόντρα στον Πανιώνιο, το επίσημο ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα», έκανε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο 24χρονος μπακ, μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές βοήθειες. Παράλληλα, την πρώτη τους συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ, κατέγραψαν οι Ούγκο Σόουζα και Μεργκίμ Μαβράϊ.

Αμφότεροι, είχαν αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο, αλλά όχι στο πρωτάθλημα. Ο Πάκο Ερέρα χρησιμοποίησε από την αρχή του αγώνα τον διεθνή Αλβανό στόπερ, ενώ έριξε στη συνέχεια στο ματς ως αλλαγή τον Πορτογάλο.

Με τους τρεις αυτούς παίκτες, ο Ισπανός κόουτς του Άρη έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής συνολικά 21 ποδοσφαιριστές από το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ στο πρωτάθλημα! Δείγμα του ότι έχει πολλές και καλές εναλλακτικές επιλογές, για τις οποίος ψάχνει συνεχώς μία «φόρμουλα», ώστε να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο και να αποκομίσει κάθε πιθανό κέρδος.

To Top