ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση αποκατάστασης στο Παλέ

Προπόνηση αποκατάστασης ήταν η σημερινή για τους παίκτες του Άρη μετά τον χθεσινό αγώνα με το Περιστέρι και ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης με την Λουκόιλ Λέφσκι.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Προπόνηση αποκατάστασης περιελάμβανε το σημερινό (19/11) πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το τελευταίο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι, απέναντι στη Λουκόιλ Λέφσκι (21/11, 19:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup.

Όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν πολύ στη χθεσινή (18/11) αναμέτρηση με το Περιστέρι γυμνάστηκαν σε πιο έντονους ρυθμούς, σε σχέση με  αυτούς που έπαιξαν αρκετά.

Πριν από την προπόνηση έγινε ανάλυση με τη χρήση βίντεο. Αύριο (20/11), η ομάδα θα προπονηθεί μια φορά, το μεσημέρι”.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση αποκατάστασης στο Παλέ

Η αποστολή του Άρη επέστρεψε χθες αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη μετά τον αγώνα στη Σόφια κόντρα στην Λουκόιλ Λέφσκι και σήμερα θα κάνει μία προπόνηση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ως είθισται μετά από κάθε παιχνίδι, οι παίκτες δε θα προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς αλλά θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενδεχομένως να γίνει ανάλυση του χθεσινού αγώνα μέσω βίντεο και στη συνέχεια θα ξεκουραστούν.

Εξάλλου ο Άρης έδωσε δύο παιχνίδια μέσα σε τρεις μέρες (Δευτέρα με Ολυμπιακό, Τετάρτη με Λέφσκι) συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού στη Βουλγαρία, οπότε η αποφόρτιση των παικτών κρίνεται απαραίτητη.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση αποκατάστασης στο Παλέ

Δεν υπάρχει ρεπό για τους παίκτες του Άρη, παρότι αγωνίστηκε χθες η ομάδα στο Λαύριο. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει ορίσει ραντεβού στο Αλεξάνδρειο και εκεί οι παίκτες θα κάνουν προπόνηση αποκατάστασης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Επί της ουσίας όσοι παίκτες είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής θα ακολουθήσουν ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα και οι υπόλοιποι θα προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς, ξεκινώντας την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

To Top