Σούπερ τελικός στο Λιμπερταδόρες, Μπόκα εναντίον Ρίβερ! (videos)

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες εξασφάλισε η Μπόκα Τζούνιορς, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Παλμέιρας (μετά το 2-0 στο Μπομπονέρα) και θα αντιμετωπίσει στους διπλούς τελικούς την Ρίβερ Πλέιτ.

Η Παλμέιρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά το γκολ που πέτυχε ο Ενρίκε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR από τον διαιτητή και οκτώ λεπτά αργότερα (στο 18’) οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το τέρμα του Ραμόν.

Οι Βραζιλιάνοι επιχείρησαν να αντιδράσουν και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο 51’ και δέκα λεπτά αργότερα (στο 61’) με τα γκολ του Γκαρσία και με πέναλτι που ευστόχησε ο Γκουσά.

Οι Αργεντινοί, ωστόσο, αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια και ο Μπενεντέτο με μακρινό σουτ στο 70′ όμως διαμόρφωσε το τελικό 2-2, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν οι Βραζιλιάνοι για πρόκριση στον διπλό τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι στις 7 Νοεμβρίου, Μπόκα – Ρίβερ στο Μπομπονέρα, και στις 28 Νοεμβρίου, στο Μονουμεντάλ.
To Top