ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ερέρα για την Λας Πάλμας των 19,2 εκατ. ευρώ μπάτζετ: “Με ζήτησαν τρεις ομάδες, είπα ένα ναι”

Ο Πάκο Ερέρα είναι από τα μεσάνυχτα, ο νέος προπονητής της Λας Πάλμας λίγη ώρα μετά την απόλυση του Μανόλο Χιμένεθ από τον πάγκο της Ισπανικής ομάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο πρώην προπονητής του Άρη, επιστρέφει όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα: “1.125 ημέρες αργότερα! Προκλήσεις και προκλήσεις της νέας εποχής”, ενώ λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο που θα τον προσγειώσει στα παλιά του λημέρια σχολίασε:

“Είμαι σαν μια μηχανή… Μόλις έγινε γνωστό ότι έφευγα από την Ελλάδα, με κάλεσαν τρεις ομάδες, στις δύο είπα όχι (μία από αυτές είναι η Εξτρεμαδούρα) και είναι η μόνη ομάδα που με ενθουσιάζει και είναι μια πρόκληση”.

Όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ της η La Provincia: “Ο Χιμένεθ πλήρωσε το σύνδρομο Ferari. Δεν ήξερε να οδηγεί ένα μεγάλο, χάι, όχημα με μισθολόγιο (μπάτζετ) 19,2 εκατ. ευρώ”.

Τέλος το δημοσίευμα αφού αναφέρει ότι ο Ερέρα θα έχει μαζί του, τους Ángel Rodríguez και Turu Flores ως συνεργάτες στο τεχνικό τιμ καταλήγει: “Αρχιτέκτονας της συμφωνίας ήταν ο πρόεδρος Miguel Ángel Ramírez , ο οποίος κατηγορηματικά δικαιολόγησε την αποχώρηση του Χιμένεθ: “Αυτός είναι ο νόμος των αποτελεσμάτων”. Ο Ερέρα, αφού τελείωσε την περιπέτεια στην Ελλάδα, δεν δίστασε να επιστρέψει στο νησί. “Τον κάλεσα και έρχεται, δεν είχε χρόνο να αφήσει τη βαλίτσα του, είναι στη Βαρκελώνη και έρχεται…”. 

Tο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 64χρονος προπονητής με τον σύλλογο των Κανάριων Νήσων θα είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ θα υπάρχει καλοκαιρινή οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

To Top