ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ερέρα καλείται να βγάλει από το βαθμολογικό αδιέξοδο τον Άρη…

Το κεντρικό πρόσωπο στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ο Πάκο Ερέρα, καθώς ο Καταλανός καλείται με τις αποφάσεις του να βγάλει τους «κιτρινόμαυρους» από τη δύσκολη θέση μετά τις τρεις σερί ήττες και να οδηγήσει την ομάδα, στην επιστροφή στα «τρίποντα».

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η φετινή ομάδα είναι δημιούργημα του Πάκο Ερέρα, που προσπαθεί να μεταφέρει τη φιλοσοφία του και σε πολύ μεγάλο βαθμό το έχει καταφέρει. Ο Άρης παίζει… κανονικό ποδόσφαιρο, όμως τα τελευταία αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα δεν τον δικαιώνουν και κυρίως δεν του έδωσαν την απαιτούμενη συνέχεια για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» να βγουν από το βαθμολογικό αδιέξοδο και να κοιτάξουν με άλλη ψυχολογία την εξίσου δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Πάκο Ερέρα είχε μεταφέρει στον Θοδωρή Καρυπίδη, πως πλέον ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα, καθώς έχει πλέον γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και των απαιτήσεων του πρωταθλήματος.

Αρχής γενομένης από την Κυριακή, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που και αυτός «χτίστηκε» φέτος με βαθιές τομές στο ρόστερ του το καλοκαίρι, ο Πάκο Ερέρα καλείται να παρουσιάσει έναν Άρη που θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, αλλά μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να έχει την ουσία που του έλειψε στα τελευταία ματς.

Ο ίδιος είπε μετά το ματς με τον Αήττητο πως ο Άρης, δεν θα παρεκκλίνει της πορείας του, ως προς το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά θα βελτιωθεί στη συνέχεια. Γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος και το είχε μεταφέρει και στους παίκτες του την επομένη του ντέρμπι με την ΑΕΚ, πως αυτός θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για να αλλάξει την κατάσταση άμεσα.

Μένει να φανεί, αν την Κυριακή ο Άρης θα αφήσει στην άκρη την ποδοσφαιρική αφέλεια που βγάζει στο παιχνίδι του και θα παρουσιαστεί πιο ώριμος, μετά τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

To Top