ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στα… κόκκινα ενόψει Ολυμπιακού στον Άρη!

Δίχως χρόνο για ξεκούραση συνεχίζει ο Άρης, που αντιμετωπίζει την Κυριακή (4/11, 19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν και χθες, καθώς έχουν μπροστά τους μόλις λίγα 24ωρα για να είναι απόλυτα έτοιμοι ενόψει Ολυμπιακού.

Μάλιστα, μετά το χθεσινό χαλάρωμα το πρωί στο Νέο Ρύσιο όσων αγωνίστηκαν, οι υπόλοιποι ακολούθησαν προπόνηση υψηλής έντασης, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα του Πάκο Ερέρα για ένα ματς δίχως αύριο από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής.

Μετά τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα ο Άρης δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, με τον Πάκο Ερέρα να αναζητά τον τρόπο, προκειμένου και η ομάδα να εμφανίσει βελτίωση αγωνιστικά αλλά και να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Φραν Βέλεθ, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα αν θα προλάβει το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

To Top