ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ερασιτέχνης ζητάει τον νομικό φάκελο και ετοιμάζει αναψηλάφηση μέσω Διαιτητικού

Η τελευταία σκανδαλώδης απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων έφερε τον Άρη σε δυσχερή θέση από την μια, ενώ κατέδειξε και την έλλειψη στοιχειώδους θωράκισης των συμφερόντων του συλλόγου.

Αυτή τη στιγμή ο Ερασιτέχνης αναζητεί πριν από τη γενική συνέλευση τρόπους για να μπορέσει ο Αρης να επανέλθει στην υπόθεση ανόδου στη Football League. Η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όμως από μία άλλη νομική οδό, προκειμένου να αυξηθούν οι όποιες ελπίδες υπάρχουν για δικαίωση.

Ο ΑΣ Αρης αναμένεται να ζητήσει την αναψηλάφηση της υπόθεσης από την Επιτροπή Εφέσεων, μέσω σχετικού αιτήματος το οποίο θα αποστείλει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Nova: “Είναι μία κίνηση τακτικής η οποία ίσως αποφέρει καρπούς, αποφεύγοντας την απευθείας εκδίκαση στο συγκεκριμένο δικαστήριο με ότι αυτό συνεπάγεται, καθώς μέχρι σήμερα σε όσες (λίγες) υποθέσεις έχουν καταλήξει εκεί, ανατροπή των προηγούμενων αποφάσεων δεν υπήρξε.

Οι νομικοί του Ερασιτέχνη, θα ζητήσουν από τον δικηγόρο που χειρίστηκε το θέμα στην Επιτροπή Εφέσεων, Βαγγέλη Χατζηϊωάννου, να τους παραδώσει ότι έγγραφο έχει στα χέρια του, ώστε να ξεκινήσει η όλη διαδικασία”.

To Top